Remember the 90's?

In timp ce mess-uiam aseara cu una dintre prietenele mele, mai din gluma, mai din serios am inceput sa ne uitam pe youtube la fel de fel de videoclipuri ce au dominat anii '90.Iti mai amintesti?
De la Loona cu "Hijo de la loona" , Opus cu "Live is Life" pana la Valahia, Andre si alte trupe romanesti.
Desigur, ca si astazi, la orice petrecere cu amicii le reauzi notele dar generally talking...in orice club in care mergi predomina house-ul, trance-ul.Mai nou chiar, se pare ca tinerii pentru a fi cool nu se mai bat pentru pozitia de emo kid,frezat de numa numa si plin de dezamagiri, unele probabil inexistente pana la momentul respectiv, doar imaginate.
Deci se poarta replica: "Ascult trance, pshychedelic trance, goa trance :-@." sau "Da, sunt trancer."(ca sa adaug continuarea: par emo.ce-i drept ma imbrac ca un, dar sunt trancer >:)) )

Ok.Recunosc.Ascult vibefm.E genial.Ma face sa ma simt perfect.Dar uneori am nevoie de 90's...Nu cred ca sunt chiar old school, not really.Sunt putin din toate...What about you?
Poate incerc sa spun prea multe deodata dar: click.

1 comentarii:

Axinte spunea...

neah, n-ai dreptate.. trance-ul inca nu e un trend atat de ridicat in romania, insa e drept ca sunt si unii "trensari" care au ascultat si le-au placut in&out of love si gata sunt tranceri.