Printi si printese

Este o oarecare diferenta intre a fi sic, trendy & co. si a da dovada de "printesa de banbu".Din pacate gesturi si mimice ale tipelor care se incadreaza perfect in tiparul acestei printese glamorous, sunt furate si puse in practica din ce in ce la varste mai fragede.
Chiar astazi ma uitam la un reportaj dedicat elevilor de liceu care se pregatesc de bac.Printre altele, o tipa ok (cel putin asa parea) a tinut sa precizeze felul in care se prezinta o tanara domnisoara ce paseste in zilele de astazi pe portile liceului.Proaspat venita din scoala generala, ea adopta aliura unei tipe puternice, se machiaza cat mai strident si tica-tica-si pune pantofiorii in picioare.Iar in club de le vezi, le recunosti de la o posta.Au ceva ce le tradeaza...buze tuguiate si mai sunt cateva indicii ale zanelor...pppfff.
Asa cum spunea si unul din membrii trupei HI-Q acum cateva zile in cadrul emisiunii Rai da buni, aceste fetiscane iau drept modele vedete, impropriu spus vedere, dar... de aici incolo no comment.

Iata cateva site-uri care cred ca ar ajuta tanara generatie sa-si cantareasca optiunile in materie de fashion si nu numai.Sunt pareri foarte bine expuse si cu aceasta ocazie ii felicit.: pitzipoanca,
pasarici, cocalari.

0 comentarii: