Accidentaly in love

Uneori incepem sa ne lamentam. Sa ne acuzam (inclusiv) pentru faptul ca nu avem prieten/a sau sa ne dorim acea persoana cu care ajungi sa impartasesti multe la un moment dat...Si poate tot fara sa vrem incepem sa il cautam,...cand defapt o/il vei gasi cand te astepti mai putini.
Stiu.Vei spune: ca scenarii ca acestea vei gasi in filme si punct.
E incredibil sa porti o amintire rupta din scenariile filmelor.E un sentiment placut sa te gandesti ca faza respectiva din film, cu acea tipa si acel tip care se ciocnesc brusc in parc si brusc explodeaza ceva in aer de ambii incep sa devina agitati, incepand chicotele , tocmai ti s-a intamplat tie.
Mai rau este ca nu ajungem sa ne bucuram pe deplin de acea clipa si dupa urmeaza sa te gandesti zile intregi la respectiva persoana.Incepi prin ai cauta defecte.Defapt cel mai usoara posibilitate de a da uitarii pe cineva este sa ti-o imaginezi in cele mai urate ipostaze (nu este rost sa dau exemple.joaca-te cu imaginatia si...:)) persoanele).Urmeaza apoi, in functie de cat a durat de mult si ce impact a avut asupra ta interactiunea dintre voi, sa il/o dai uitarii.
Si nu stiu de aici ce va fi...
Poate ca defapt nu se terminase si destinul va readuce impreuna sau doar in ultima instanta, cand crezi ca ai trecut peste, sa apare ceva, cineva care sa iti starneasca amintire.

Si e urat, tare urat cand totul ramane in final...o amintire...

1 comentarii:

Anonim spunea...

little G asta ;))