suprize bing bang

Q:Ce are 29 de kilometri lungime, se află la o adâncime de 100 de metri sub orasul Geneva,la graniţa între Elveţia şi Franţa si costă peste 4 miliarde de lire sterline?

A: Large Hadron Collider


Maine, 10 septembrie 2008, conform celor spuse de marii cercetatori de la CERN, va fi sfarsitul lumii.Maine va fi pus in functiune cel mai mare accelerator de particule din lume - Large Hadron Collider LHC. Mai multi cercetatori considera ca testul este periculos pentru omenire, deoarece energia din coliziunea particulelor poate genera gauri negre artificiale care, dupa o perioada de expansiune, ar putea inghiti Pamantul.


Lansarea acceleratorului va putea vizionată în direct pe internet la http://webcast.cern.ch şi la televizor prin televiziunea Eurovision.

Ma abtin din a-i judeca pe acei oameni care cauta raspunsuri.Cu totii cautam, iar ei nu au nicio vina ca le place sa despice firul in patru.Datorita unor asemenea oameni stim multe referitoare la existanta noastra, dar, de aceasta data am vaga impresie ca s-a mers prea departe si ca se joaca cu Dumnezeu.Fiecare are dreptul de a alege in cine sa creada si pe cine sa puna Dumnezeu in viata lor.
Problema este ca in acelasi timp nimic nu ne da certitudinea ca estimarile lor coincid cu adevarata Apocalipsa pe care Cel de Sus ne-a pregatit-o.

Evanghelistul Matei spune ca: “Iar de ziua şi ceasul acela, nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.” (Matei 24, 36)
Chiar am tinut mortis sa aflu mai multe despre acest experiment si despre felul in care este interpretant de oameni.
"Spune pe cine și ce ai salva, daca ar veni sfârșitul lumii!" ne intreaba Apropo.ro.Ai raspuns la intrebarea asta?Protv-ul intreaba vedetele titrand: "Ce-ar face Mihai Traistariu la sfarsitul lumii?".
Nu stiu daca sa rad sau sa plang cand e o situatie ciudata.

Curiozitatea mea este daca totusi nu vor descoperi nimic dupa efectuarea experimentului, iar gaurile negre vor aparea?

0 comentarii: