Culorile lumii in care traim

Ai fost vreodata la un orfelinat sau intr-un azil de batrani?

Nu a fost prima data astazi, dar de fiecare data cand am ocazia sa merg o fac cu placere. Odata ajunsa acolo parca vad adevarata fata a lumii. Uneori te pierzi in vis, te preocupi doar de problemele tale, pe care de altfel de consideri cele mai grele indiferent de gradul lor de gravitate.
Eu si inca doua colege am fost repartizate intr-o sala.Inca de cand am intrat tin sa iti spun ca mi s-a facut pielea gainii. La prima vedere pareau copii cu varste de 10-14 ani, dar mai tarziu aveam sa aflu ca o fetita(care parea de cel mult ani)avea defapt 27, un baiat 21 s.a.m.d.
Ne-am jucat de-a banca..:)) am facut si imprumut...Chiar ma simteam bine cand mai veneau diverse persoane si intrebandu-i de ce sunt asa fericiti astazi, ei le raspundeau pentru ca suntem noi acolo si ca ne mai asteapta..lalalala..

Nu vreau sa-mi fie mila. Mi se pare de departe un sentiment josnic.
Mi-as dori sa ii pot ajuta.Mai mult decat cu simpla mea prezenta si cu un zambet sincer.Sper ca ei nu isi dau seama ce "pierd" din viata asta, si sa fie fericiti intr-o oarecare masura in lumea lor...

1 comentarii:

Irina spunea...

asa-i, asa-i ;))
lasa k o sa mai mergem >:D<