Debut..

Da!..uite ca mi-am facut si un blog ca dehhhh..e la moda;)).trebuie sa tin pasul cu trendurile.Sincer nu stiu cate persoane se vor obosi macar sa il acceseze ca sa nu amintesc de cei care niciun rand nu vor citi..acestea sunt doar detalii..ca si multe altele din viata pe care o ducem..si care de altfel daca am tine foarte tare seama ne-am trezi a fi niste ruine ale propriei personalitati.
Dar stai!nici macar nu m-am prezentat ca o dau deja in filozofii..:)) Pai my name este Bianca si nu am cine stie ce chestii cu care sa ma laud la activ doar..dezamagiri in randul asa zisilor prieteni,iluzii desarte si o speranta acida in gasirea rostului in viata.Inca din tinerete mi s-a parut absolut ipocrita exprimarea de "cea/cel mai bun prieten/a",dar am incercat sa cred in semnificatia ei cu toate ca parintii m-au crescut in ideea ca nu voi gasi orice si oricum.M-am incapatanat si de multe ori am crezut ca e persoana careia ii dedicam mult timp,persoana careia ii impartaseam secrete and stuff dar nu..Adica acum stai uneori si ma gandesc ca fiecare isi poarta in spinare propriul vis,propriul destin,asta ca sa nu amintesc de orgoliul din ce in ce mai exacerbat pe masura ce timpul trece,iar anii se inmultesc in cununa vietii.Cu toate acestea inca nu am obosit sa iubesc amicii pe care ii am!Desigur ca uneori izbucnesc si imi doresc doar o clipa de tacere si de ragaz,un minut de singuratate in care sa Ii povestesc Tatalui cele ce le port pe umeri..Stii...poate te vei intreba...daca sunt...drunk or smf..eu personal cred in El pentru ca mi s-a descoperit asa de frumos...Nu stiu ce sa zic pentru ca este mai mult decat infinit!
ma grabesc acum..nu stiu ce sa mai zic.....is prea multe..

1 comentarii:

vaxaly spunea...

tu scrie. lasa-i pe altii sa perinde pe aici. tu scrie, nu te plia pe intrarile si iesirile sau lipsa lor. tu scrie pana vei deveni.