Liniste


E noapte.E tarziu.Nu am somn, ascult acorduri fine de muzica ambientala si iar am picat pe ganduri.De fiecare data ma gandesc cu ciuda la faptele care le-am facut cu mai putina tactica, fapt pentru care acum, impropriu spus, platesc.
Eu sunt o fiinta prietenoasa si cu multe defecte.Fiecare le avem. Poate pe unele nu le realizam pana cand o persoana ni le evidentiaza.Uneori insa ma gandesc daca intr-adevar am de schimbat ATAT de multe la mine.E ciudat sa admit de cate ori in astfel de momente melancolice am luat hotararea: "De azi nimic nu va mai fi la fel.Ma schimb."
De schimbat m-am schimbat...Am invatat sa fiu putin mai rezervata.Un pas inainte.Am invatat sa tac, sa rad si sa glumesc, sa nu mai cred ca tot ce zboara se mananca si ca oricat as cauta nu mai visez sa gasesc prietenul adevarat.

...dar ma tem ca mai am atat de multe de schimbat la mine incat nu stiu cu ce sa incep.
Ti s-a intamplat sa iti doresti sa nu fii intalnit o persoana innainte? Si nu ma refer la faptul ca respectivul/va ti-ar fi cauzat un oarecare rau, ci pentru ca...nu te asteptai ca dupa ce "fiecare merge acasa" sa nu mai existe discutii.Imi place sa cunosc oameni.Sa ii cunosc dincolo de numele pe care fiecare il purtam, sa inteleg tainele si gandurile care le poarta...si de aceea uneori ma intreb cum poate scadea deodata acel interes doar pentru simplul fapt ca cele doua persoane nu mai sunt una langa alta.
Problema este ca da! Ma atasez de oameni, de acei oameni care ma fac sa rad, in care descopar o parte din mine...
Oare gresesc atat de tare?

2 comentarii:

Unknown spunea...

nu gresesti cu absolut nimic :) vei vedea ca la anul pe vremea asta nimic nu va mai fi la fel, sau poate in plan fizic va fi identic dar cu siguranta in interior te vei schimba foarte mult, atat de mult incat acum nici nu ai cum sa realizezi asta :) Mai ai cateva dezamagiri? asta e. nu te schimba. pune suflet si pe viitor in relatiile cu prietenii tai care merita si vei vedea ca te vei simti foarte bine cu ele, te vei simti chiar foarte bine ca ai dat mai mult si ca te-ai implicat. doare mai mult in felul asta daca ceva 'goes wrong'? desigur. dar pana la urma...nu traiesti daca nu daruiesti cate putin din tine :)

Anonim spunea...

nu e "innainte", ci inainte ;)
vezi un DOOM sau un DEX, in rest, doar de bine!