yep...it's me

Nu stiu daca asa sunt toti oamenii, sau oi fii numai eu aia unica si bla bla (unica, la fel ca toti ceilalti) dar bag de seama ca imi place imposibilul sau ca sa las dramatismul la o parte, poate doar, imi place ceea ce este mai greu de avut, de realizat. It drives me crazy though...

7 comentarii:

Octav spunea...

de'acu te dai pe engleza complet :P

Alex spunea...

Daca nu ar fi greu de avut nu ar mai prezenta un interes prea mare. We must nevertheless have to realize what we already have and not take anything for granted because once it is gone, we will realize how important it was. Being gone, it will also be inevitably harder to get it back, if not impossible thus making it a very painful experience.
Sorry about the philosophy...ma regaseamm in ceea ce gandesti...

Anonim spunea...

Salut, sunt din Onesti. interesata de un schimb de link-uri?
http://mariuszarnescu.wordpress.com/

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Poze nunta Mara spunea...

Esti tu unicat, dar esti simpatica si modesta... Stii ce nu inteleg? De ce nu ai mai scris nimic din 2009 si pana acum ?

Masaj erotic Targu Mures spunea...

Fiecare om este unic in felul lui. Asta este partea cea mai frumoasa a vietii:faptul ca toti suntem atat de diferiti!

rochii de ocazie din Romania spunea...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!